Bestellen

U kunt de boeken op verschillende manieren bestellen.

De eenvoudigste en snelste manier is door overmaking van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten op rekening NL47 SNSB 0913 8582 34 t.n.v. G.L. Snijder onder vermelding van titel en uw volledige adresgegevens.

De verzendkosten veranderen zo snel dat ik dit niet meer vermeld. De meeste boeken vallen binnen het tarief tot 350 gram. Meerdere exemplaren tegelijk bestellen is voordelig (hoeft niet van het zelfde boek) omdat dit binnen de 2 kilo valt met marginaal hogere frankering.

Wilt u zeker zijn dat het boek op voorraad is, stuur dan een mailtje met uw vragen en adresgegevens naar het e-mail adres.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bellen naar  06 47 08 77 65

Na ontvangst van het geld wordt het boek per omgaande naar u verstuurd.

De boeken zijn ook in de boekhandel te bestellen via het ISBN nummer, maar dat komt dan weer bij ons terecht, dus bestel liever direct via deze website.

Aangezien wij van april tot oktober door Nederland varen zou het kunnen dat we bij u in de buurt liggen. In dat geval kunt u het boek ophalen aan boord, maar bel eerst even.

N.B. In 2021 zijn de papierkosten fors gestegen vandaar dat we genoodzaakt zijn de boekenprijzen met een klein bedrag te verhogen.