Suikervrij

101 recepten zonder suiker en ook nog eens gluten vrij

Suikerdip of hyper van de suiker? We eten teveel suiker. Overal stoppen fabrikanten suiker in, een goedkope grondstof en een aangeleerde smaak. Daarom deze verzameling recepten met minder of zonder suiker of met suikervervangers. Bovendien glutenvrij en zonder zout.

Wetenschappelijk is het niet bewezen dat suiker ongezond is, maar het tegendeel is ook niet bewezen. En al was het alleen maar om tandartskosten te besparen.

Allemaal gejatte recepten, (nog) niet getest maar verzameld in dit werkboek. Gebruiken, testen, aantekeningen maken en genieten. Dit is een boek vergelijkbaar met het saladeboek. Geen mooie foto’s van smakelijke gerechten maar cartoons en kleurplaatjes.

Uit ervaring weten we dat het werkt. Ons saladeboek wordt onderweg veelvuldig gebruikt, staat vol aantekeningen en bewijst iedere keer zijn diensten. Gewoonlijk worden uit receptenboeken 2 tot 3 recepten gemaakt voor het boek op de plank in de keuken belandt om er nooit meer af te komen. Dit boek is anders en een beter lot beschoren.

Van ontbijt tot toetje en natuurlijk veel taart, gebak en koek met als bonus een recept om je eigen glutenvrije bakmix te maken.

Paperback,  126 pagina’s in zwartwit, afmetingen 15 bij 23 cm. Prijs  € 9,99 excl. verzendkosten. Voor bestelinformatie en de verzendkosten zie Bestellen.